heeft u vragen?

Stickers van kratten verwijderen lukt vaak lastig of niet. Of er blijven lijmresten achter of halve stickers blijven zitten. Maar er zijn mogelijkheden. LETS bv kan krattenwasinstallaties van een ontstickeraar voorzien.


Waarom ontstickeraar van LETS bv?

  • Gegarandeerd schoon eindresultaat
  • Bedrijfszeker
  • Snelle service

 

Werking

Afhankelijk van de plaats van de sticker, de vorm, hechting en lijmlaag wordt een keuze gedaan uit toepasbare middelen en apparatuur. Een traject start met proefnemingen en bevestiging onzerzijds. Daarna ontvangt u een offerte met een aanbieding. LETS garandeert dat het eindresultaat schoon is. De voordelen zijn groot; schone kratten zonder stickers en zonder lijm betekent geen verkeerde scan en geen achterblijvende lijm. Water kan evengoed terug worden gewonnen om opnieuw in het proces te worden gebruikt.

Er zijn genoeg uitdagingen: het krat moet overal waar de sticker kan zitten, op elk randje worden geraakt. Dat vraagt ervaring en grote kennis om goede oplossingen te vinden. Ook is het goed wegtransporteren en filteren van de afgespoten sticker en lijmdelen een kraker voor probleemoplossende ontwerpers. Maar dat zijn ze bij LETS: bouwers van oplossingen. Installaties zijn er voor aanbouw aan bestaand, of compleet met was- en drooginstallatie.

Besparen op het wassen van kratten?

Het automatiseren van uw krattenwassysteem kan leiden tot forse besparingen. Rendabel voor u?
Hoeveel kratten wast u per dag?

Kratten per dag
Vraag uw exacte berekening aan

Types

Op aanvraag

Type mogelijkheden op aanvraag

Of vraag informatie aan