heeft u vragen?
  • De wijze waarop u samen met LETS kan bijdragen aan een circulaire economie!

Plukon v.h. Fresh Care Convenience - Dronten

Datum: 19-10-2017

Fresh Care Convenience in Dronten, is flink uitgebreid en LETS had de eer om een flink deel van het werk voor hun rekening te nemen.

Marco Kleijn: "We zijn erg tevreden over de geleverde service in het verleden. Dat was voor ons de doorslag om opnieuw voor LETS te kiezen. Ook tijdens de bouw zijn we heel tevreden over de flexibiliteit van LETS."

Vanwege de eerdere ervaring met LETS, wilde Fresh Care heel graag dat LETS ook in de nieuwbouw het één en ander voor haar rekening zou nemen. LETS heeft onder ander compleet krattenwassysteem, volledige hygiëne-inrichting en een compleet reinigingssysteem geleverd. Alles is gemaakt en geleverd volgens de richtlijnen van het HDN (Hygienic Design Network), de nieuwe norm in de voedingsmiddelenindustrie. Onze lassers zijn gecertificeerd. Het RVS leidingwerk is een toonbeeld van hygiëne en duurzaamheid, met weinig drukverlies door de gladde lassen.

Jacob van der Linden: "Hygiëne is de basis van alles hier. Als die niet goed zit, krijg je nooit een perfect product. Daarom werken we met LETS."

Fresh Care Convienience is de laatste schakel in de keten van Van de Staay Food Group. In Dronten worden aardappels, groenten en fruit gesneden en verwerkt tot een beperkt assortiment versproducten die vervolgens dagelijks hun weg naar de supermarktketens in Europa maken.  


 

Bekijk alle portfolio items