heeft u vragen?
  • De wijze waarop u samen met LETS kan bijdragen aan een circulaire economie!

Ameco - Apeldoorn

Datum: 01-11-2017

Het familiebedrijf Ameco, voorheen als Abattoir gevestigd op Food Center Amsterdam (FCA), is verhuisd naar Apeldoorn. De voornaamste reden voor verhuizing is de herontwikkeling van de FCA, waarbinnen geen plek meer was voor de vleesslachterij. Het bedrijf verwerkt circa 480 runderen per dag en kiest uitsluitend voor vee van Nederlandse bodem.

Ton Klaasse Bos - Ameco: "LETS is er voor me als ik ze nodig heb. Het vertrouwen gaf de doorslag. Ik wil geen dozenschuivers."

Voor het nieuwe bedrijfspand van ruim 10.000 m2, is PROMAD het projectmanagementbureau. Via PROMAD heeft LETS de schuim- en desinfectiesysteem en volledige hygiëne-inrichting van hygiënesluizen, wasbakken, dispensers en draaiportalen geleverd.

Rob Stekelenburg - PROMAD: "Het ontzorgen van de klant, in combinatie met de prijskwaliteitverhouding was hét argument voor LETS."

LETS had al een langdurige relatie met Ameco. Dat LETS naast het leveren ook alles installeert, in combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding gaf de doorslag om opnieuw met LETS samen te werken.

 

Bekijk alle portfolio items